Αναβολή της Έκθεσης – Expo Creta

Δωρεάν Σεμινάριο του «Grow Greek Tourism Online» στην Expo Creta 2016!
Ιούλιος 19, 2016

Αναβολή της Έκθεσης – Expo Creta

Δελτίο Τύπου

H Alfa Expo ανακοινώνει την αναβολή της Έκθεσης Expo Creta η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Για την Alfa Expo μια διοργάνωση χαρακτηρίζεται άριστη όταν έχει πραγματοποιήσει απόλυτα τους στόχους συμμετοχής & προβολής των εκθετών. Κατά την προσέγγιση των επιχειρήσεων για τη συμμετοχή στην Expo Creta, η ομάδα μας παρατήρησε ότι το ενδιαφέρον της αγοράς της Κρήτης για τον τουρισμό και την εστίαση είναι αρκετά μεγάλο.

Η Alfa Expo με βάση τον προγραμματισμό του 2016 θα πραγματοποιήσει στην Κρήτη μία διοργάνωση.

Μετά από αιτήματα των επιχειρήσεων και μεγάλου μέρους του τομέα του τουρισμού & της εστίασης για μια εξειδικευμένη διοργάνωση, η Alfa Expo πρόκειται να πραγματοποιήσει Έκθεση με θέμα τον Ξενοδοχειακό & Επαγγελματικό Εξοπλισμό σε συνδυασμό με την Κατοικία – Δόμηση  από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου.

Δωρεάν Σεμινάριαπαράλληλες εκδηλώσεις & B2B συναντήσεις με επαγγελματίες ξενοδόχους θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση και είμαστε σίγουροι πως η Έκθεση Ξενοδοχειακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός & Δόμηση- Κατοικία θα ενισχύσει την εμπορική δραστηριότητα των κλάδων.

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή και διευκρίνιση.