Τι είναι η Expo Creta;

Κάποιοι από τους επαγγελματίες είπαν: «Η Expo Creta είναι η Έκθεση που περιμέναμε στην Κρήτη» Στην Expo Creta ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία
  1. Να έρθει σε επαφή με επιχειρήσεις απο τους τομείς:
    Γυναικεία Ομορφιά – Beauty, Κατοικία – Ανακαίνιση-Δόμηση, Ξενοδοχειακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Τρόφιμα – Ποτά, Οικογένεια – Παιδί, Ελεύθερος Χρόνος – Τεχνολογία- DIY- Sports
  1. Να παρακολουθήσει καθημερινά Δωρεάν Σεμινάρια με ευρεία θεματολογία για επαγγελματίες & κοινό
  2. Να συμμετέχει σε Δωρεάν Workshops
  3. Να διασκεδάσει με τις παράλληλες εκδηλώσεις.
  4. Να συναντήσει celebrity καλεσμένους από τον τομέα του Μακιγιάζ & της κομμωτικής.
  5. Να συναναστραφεί με επαγγελματίες του χώρου του.
  6. Να γνωρίσει τις νέες τάσεις στους προβαλλόμενους τομείς.

Σε ποιους απευθύνεται η Expo Creta;

Η Expo Creta απευθύνεται σε όλους!

Στον Επαγγελματία που επιθυμεί να εξοπλίσει την επιχείρησή του.

Στην Οικογένεια που επιθυμεί να ανακαινίσει την οικία της.

Στους μικρούς μας φίλους που σίγουρα θα διασκεδάσουν με τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Στη γυναίκα & στον άντρα επαγγελματία της ομορφιάς & όχι μόνο οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της ομορφιάς.

Σε όλους εμάς που ενδιαφερόμαστε για την Τεχνολογία & την αξιοποίηση του Ελεύθερου χρόνου μας.

Τέλος σε όλους τους επισκέπτες ανεξαρτήτως ηλικίας & επαγγέλματος, η Expo Creta είναι η γενική Έκθεση για όλη την Κρήτη!

parallax background

Είμαι επαγγελματίας, πως μπορώ να αξιοποιήσω το χρόνο μου στην Expo Creta;

Με 2 εισόδους στην ίδια γραμματεία η Expo Creta επιτρέπει γρήγορη δωρεάν πρόσβαση στον επαγγελματία, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας επιδείξετε την επαγγελματική σας κάρτα.

Αν είστε επαγγελματίας σε έναν από τους τομείς που προβάλλονται στην Expo Creta τότε ένα είναι σίγουρο… πως η επίσκεψή σας στη σημαντικότερη γενική Έκθεση της Κρήτης θα είναι για εσάς «εργαλείο δουλειάς»

Με περισσότερες από 200 επιχειρήσεις να βρίσκονται στην Expo Creta, Δωρεάν Επαγγελματικά Σεμινάρια & Workshops θα αξιοποιήσετε το χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσετε είναι ότι μπορείτε να επισκεφθείτε την Expo Creta με τα παιδιά σας, τα οποία θα απασχολήσουμε εμείς δημιουργικά, ώστε να έχετε εσείς το χρόνο να συναντηθείτε με τους εκπροσώπους μεγάλων επιχειρήσεων από τους τομείς που σας αφορούν.

Εάν είστε επαγγελματίας στον τομέα των Τροφίμων & Ποτών και σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στην Τέχνη του Barista & Bartender κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε σήμερα κιόλας συμμετοχή στα Δωρεάν Επαγγελματικά Σεμινάρια.

Εάν είστε επαγγελματίας στον τομέα της Γυναικείας Ομορφιάς- Beauty τότε τα Δωρεάν Επαγγελματικά Σεμινάρια με θεματολογία Μανικιούρ – Πεντικιούρ, Κομμωτική, Make up είναι αυτά που αναζητάτε στην Κρήτη. Κάντε κλικ εδώ και δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Πως μπορώ να ενημερώνομαι καθημερινά για την Expo Creta;

Θα χαρούμε πολύ να σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις στο πρόγραμμα της Expo Creta.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Expo Creta κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook ή απλά μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο newsletter μας κάνοντας κλικ εδώ

Γιατί να επισκεφτώ την Expo Creta με την οικογένειά μου;

Η Expo Creta εκτός από επαγγελματική Έκθεση είναι οικογενειακή διασκέδαση!

Με Δωρεάν Workshops για τη μητέρα και το παιδί, με ενδιαφέρουσες επιχειρήσεις, με πολιτιστικές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους, με ειδικούς χώρους για δημιουργική απασχόληση & χειροτεχνία, με οικογενειακά σεμινάρια και θέματα που αφορούν όλους μας, η Expo Creta φιλοξενεί από την Πέμπτη 20 ως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου όλη την οικογένεια.

Πως θα έρθω στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης;

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα, με καθαρό εκθεσιακό χώρο 3.200τμ και 4 αίθουσες. Διαθέτει πλήρες τηλεφωνικό δίκτυο και σύνδεση στο internet. Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν ευρύχωρο παρκινγκ.

 

Mε λεωφορείο: Από το κεντρικό κτήριο του ΚΤΕΛ στο λιμάνι Ηρακλείου καθημερινά και ανά μισή ώρα περίπου αναχωρούν λεωφορεία με προορισμό τις Γούβες τον άγιο Νικόλαο την Ιεράπετρα και τη Σητεία τα οποία κάνουν στάση στις Γούρνες Ηρακλείου έξω από την πύλη της πρώην βάσης Γουρνών.

Από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου περνούν ανά μια ώρα περίπου λεωφορεία του ΚΤΕΛ με προορισμό τον Άγιο Νικόλαο την Ιεράπετρα και τη Σητεία τα οποία επίσης κάνουν στάση στις Γούρνες Ηρακλείου έξω από την πύλη της πρώην βάσης Γουρνών.

 

Με αυτοκίνητο: Από την παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου περνώντας από την περιοχή Καρτερού και Κοκκίνη Χάνι κατευθυνόμαστε προς Γούρνες και την πρώην βάση Γουρνών που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά μετά τον οικισμό των Γουρνών.

Από τη νέα εθνική οδό ακολουθούμε την έξοδο με κατεύθυνση στην περιοχή των Γουβών και στρίβουμε αριστερά στην διακλάδωση προς Γούρνες συναντώντας σχεδόν αμέσως τον χώρο της πρώην βάσης Γουρνών στην δεξιά πλευρά του δρόμου.

Η απόσταση από το κέντρο του Ηρακλείου ως το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης είναι 10 λεπτά.